Vendégkönyv

Szívesen várjuk a Te véleményedet is! Az “Új bejegyzés gombra kattintva megteheted”.
A véleményed megírásával elfogadod adatvédelmi irányelveinket.

Új bejegyzés

 
 
 
 
 
 
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
E-mail címed nem tesszük közzé.
Bejegyzésed csak azután lesz látható a vendégkönyvben, hogy átnéztük, jóváhagytuk.
Fenntartjuk a jogot, hogy szerkesszük, töröljük vagy ne tegyük közzé a bejegyzéseket.
541 bejegyzés.
Pintér Nikoletta írta július 15, 2018
Elsősorban hálás szívvel köszönünk mindent Ritának! Ilyen az igazi vendégszeretet!!!!! Mindenben segítőkész volt, mindent remekül megszervezett, semmire nem volt gondunk! Maximálisan odafigyelt az apartman tisztaságára és felszereltségére!!!!! Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom, hibát nem találni benne!!!! Minden közel volt, a tengerpart, az éttermek és a boltok is! Nyugodt környezet és persze gyönyörű!!!!!! Hálásak vagyunk és mindenképp visszalátogatunk majd 🙂 !!!!!!!
Viola Család írta szeptember 4, 2017
10 napot töltöttünk Ritáék apartmanjában. A szállásadó közvetlensége, segítő készsége nagyban hozzájárult nyaralásunk sikerességéhez. Az apartman tiszta, jól felszerelt, kényelmes. Köszönjük a lehetőséget Rita!
Kondacs & Strobbel család írta augusztus 12, 2017
Mindenek előtt szeretnénk megköszönni az apartman vezetőjének, Ritának a mindenben segítőkész vendégszeretetét. Nagyon kellemes 9 napot tölthettünk a tágas, kényelmes, jól felszerelt és nem utolsó sorban nagyon tiszta apartmanokban. Az apartman közel található a tengerhez és csendes helyen helyezkedik el. Terveinkben szerepel, hogy jövő évben is itt töltjük a szabadságunkat. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlhatjuk.
Nagy család írta augusztus 8, 2017
3 gyerkőcünk van, és hobbink Görögország. Több év alatt bejártuk az egészet autóval. Egyedül ide jöttünk vissza többször is. Az apartman kényelmes, jól felszerelt, csendes, de mégis közel a tenger. Rita csodás házigazda. Segít bármiben, megosztja a tapasztalatait, és ötleteit, hogy merre-hová érdemes ellátogatni. De ugyanakkor nyugalmat biztosít a pihenni vágyóknak. Szerintem kitalálhatták: jövőre id ide jövünk, minimum 2 hétre, ha belefér. 🙂
Szarvák család írta július 19, 2017
Nemrég tértünk haza Görögországból,ahol immár második alkalommal felejthetetlen hetet töltöttünk.Az apartman nagyon szép,és patyolat tiszta.Rita,a vendéglátónk pedig nagyon kedves és segítőkész.Mindenkinek tiszta szívből ajánlom.
Kőhegyi Éva írta július 4, 2017
Fantasztikus egy hetet töltöttunk az apartmanban ! Az apartman jol felszerelt, nagyon tiszta, csendes . Sok lehetöség van szervezett programokra, igaz legalább 2 hétre kellett volna menni. Köszönünk mindent Jutkának és Ritának !
Kőhegyi Éva írta július 4, 2017
Fantasztikus egy hetet töltöttunk az apartmanban ! Az apartman jol felszerelt, nagyon tiszta, csendes . Sok lehetöség van szervezett programokra, igaz legalább 2 hétre kellett volna menni. Köszönünk mindent Jutkának és Ritának !
Morvai Jánosné írta július 3, 2017
Csodás 2 hetet töltöttünk itt. Fantasztikusan megszervezett programok, az apartman tisztasága 5*. A felszereltség szintén, Köszönjük Judit és Rita.
Bárány Katalin Andrea írta július 2, 2017
Fantasztikusan tiszta, felszerelt, ez az apartman!Mindenki segítőkész, csak ajánlani tudom!Közel a part rengeteg lehetőség programokra!Köszönet a tulajnak a csodás nyarakért!!!
Bertici Öcsi Szatmárnémeti írta június 2, 2016
Sziasztok! Junius 20-án érkezünk 8 év után és hidjétek el, hogy a 8 év tapasztalata, minden évben máshol azt bizonyitja, hogy ez a legjobb hely, ezért garantáltan sürjebben fogok ide járni! Méééég 16 nap és nyaralunk a kedvenc helyünkön!!! Nagyon várom!!
Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.