Vendégkönyv

Szívesen várjuk a Te véleményedet is! Az “Új bejegyzés gombra kattintva megteheted”.
A véleményed megírásával elfogadod adatvédelmi irányelveinket.

Új bejegyzés

 
 
 
 
 
 
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
E-mail címed nem tesszük közzé.
Bejegyzésed csak azután lesz látható a vendégkönyvben, hogy átnéztük, jóváhagytuk.
Fenntartjuk a jogot, hogy szerkesszük, töröljük vagy ne tegyük közzé a bejegyzéseket.
541 bejegyzés.
Monika írta szeptember 8, 2023
Nagyon szépen köszönünk mindent. Nagyon jól éreztük magunkat. Külön köszönet Ritának a segitségért és a jó tanácsokért. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Móni írta július 23, 2023
Szia Rita és Mindenki!🙂Nagyon köszönünk mindent!Dia, Kinga,Móni(1-es apartman 2023.07.15-07.22.)🏖️🏝️
Benyhe Gyöngyi írta július 10, 2023
Nagyon jól éreztük magunkat. Szépen felszereltek az apartmanok. Rita kedves és segítőkész.
Visnovits Károly írta augusztus 2, 2022
Kedves nyaralni vágyók! Ha egy hely van a lehetőségeitek között, ez legyen az. A görög vendégszeretetet ismerjük. Tudjuk a magyarról is, hogy utánozhatatlan. De amit itt kaptunk, felfoghatatlan volt számunkra. Tüneményes házigazdánk nem csak információ-gazdagságával bűvöli el az oda tévedő utazót, de olyan sugárzó egyéniséggel vonzza magához a vendégét, mintha évtizedes meghitt barátság fűzné hozzá. Ezért nem is a tengerpart és a látnivalók élményét emelném ki elsősorban, hisz az Görögországban alap. Hanem azt a hozzáadott értéket, amitől otthon érzed magad az első pillanattól, hogy betetted lábad az ízlésesen berendezett, mindennel ellátott, tiszta, komfortos apartmanodba. Azt az emberi értéket, amit a legtöbb helyen hiányol az utazó. Hogy biztos lehetsz abban, kérdéseid nem maradnak válasz nélkül, információ éhséged nem marad kielégítetlenül. Mert van ott valaki, akinek vérében van a vendégekkel való bánásmód a legfelső fokon, és bizton számíthatsz rá mindenben, hogy nyaralásod letelte után is mindig hálás szívvel és szép emlékekkel szívedben gondolj az itt eltöltött napokra. Bocsánat, ha kissé hosszú lére eresztettem, de még így sem tudom kifejezni az összes érzést, amit Ritának köszönhetünk. Ölelés, visszatérünk!
Bagi István írta július 27, 2021
Múlt hét szombaton érkeztünk haza, az idei már a harmadik nyaralásunk volt, amit itt töltöttünk el. Sajnos gyorsan elrepült ez a 10 nap! Mindenkinek maximálisan ajánlani tudom a Stefanos apartmant!! Családoknak is kiválóan alkalmas a pihenésre. Rengeteg program lehetőség van, a választásban Rita most is nagyon sokat segített. Ezúton szeretném még egyszer megköszönni a hozzánk való kedvességét és türelmét a két család nevében! Jövőre újra találkozunk!
Krug Márton írta július 14, 2020
Üdv mindenkinek az idei év, első bejegyzésén keresztül ! Első, mert mi voltunk az elsők is július 3.-tól az apartmanban. Mi gondolkodás nélkül bevállaltuk a nyaralást, amit bátran kijelenthetek, hogy igen jól tettünk !!! Három gyerekkel indultunk útnak Nis, Szófia útvonalon keresztül. Egyetlen határon sem szórakoztak velünk ! Minket cseppet sem zavart, hogy nem tömeg várt, sőt .... Viszont napról-napra nőtt a nyaralni érkezők száma, benépesültek a partok ! Semmi jele nem volt ott a vírusnak !!! Jó is volt végre, felszabadultan NYARALNI !!! Elég, ha azt mondom, hogy a gyerekeim többször mondogatták, hogy ilyen jól még nem érezték magukat sehol ! Mindenütt voltunk, mindent láttunk, amit szerettünk volna megszorítások nélkül, szabadon ! / Ehhez Rita tapasztalatai, tanácsai nagyon hasznosak voltak./ A 10 nap minden pillanatát kiélveztük, igazán feledhetetlenre sikerült a nyaralásunk itt ! Szerintem, akik visszamondták a nyaralásokat, azoknak a savanyú szőlő maradt, mert mi - dacolva a riogatásokra - leszedtük az édes szemeket ! A nyaralásunk végére már megszaporodott az elfoglalt Apartmanok száma is. (5-ből 3 családos) Haza felé É.Makedónokon keresztül jöttünk, de minden határátkelés gyors, zökkenőmentes volt ! (semmi karantén stb...) Végezetül csatlakozok a gyerekeim sűrű megjegyzéséhez és én is csak azt tudom mondani, hogy ilyen jól még nem éreztem magam, mint itt ! Minden idelátogatónak bátor, jó döntést kívánok családom nevében is ! Szép nyarat mindenkinek !
K. Szabó Attila írta augusztus 29, 2019
Egy szóval leírnám a szállást: TÖKÉLETES! Az apartmanban minden megtalálható, amire szükség lehet egy család számára. Szép tiszta rendezett! Másik szóval a vendéglátást: SUPER! Köszönjük Ritának a sok-sok segítséget! Bármilyen kéréssel-kérdéssel fordulhattunk felé. Leszervezett két programot is, ami feledhetetlen élmény volt számunkra. Ráadásul a Meteorák ellátogatása során fantasztikus idegenvezetésben volt részünk. Remélem hamarosan találkozunk! üdv. Attila
Somogyiné Lengyel Timea írta augusztus 4, 2019
Tegnap érkezünk haza Olympic Beachról ahol első alkalommal nyaraltunk de tudom,hogy nem utoljára.Rita időt és energiát nem sajnálva mindenben segít.Felkészült a program lehetőségekkel ami nagy előny,mert nem kell keresgetni.Az apartman közel van a tengerhez,mindenkinek csak ajánlani tudom!
János Dávid írta július 31, 2019
Kedves a fogadtatás,vidámak és szeretetre méltóak a tulajok! A lakás tiszta és tágas.
Medveczkiné Tóth Edit írta augusztus 2, 2018
Először jártunk Görögországban és nem utojára! Rita és görögök kedvessége, vendégszeretete lenyűgözött. Az apartman tiszta, jól felszerelt. Közel a tenger, az üzletek az éttermek. Rita rengeteget segített kiválasztani a programokat, ajánlott nekünk köves tengerpartot, látnivalókat. Csak ajánlani tudom! Köszönjük Rita! Jövőre visszatérünk!
Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.